Nume:
Metal Termo Industry - DURRA - Tigla Metalica
E-mail:
florin.mihaila@durra.ro
E-mail 2:
metaltermoindustry@mail.com
Telefon:
0722 113 669
Website:
http://metaltermoindustry.com/
Website 2:
http://durra.ro/ro/tigla-metalica/
Adresa:
Suceava – Showroom: Str. Humorului, nr. 85A, loc. Moara Nica, com. Moara, jud. Suceava

Metal Termo Industry - DURRA - Tigla Metalica
Tigla Romania Suceava

Tigla ceramica trasa / presata| tigla metalica |tigla din beton, acoperisuri tabla tip tigla, tabla plata | tabla cutata faltuita, sindrila bituminoasa, parazapezi, jgheaburi, burlane, oferte speciale pentru sisteme complete de acoperis, cladiri patrimoniu, accesorii - montaj, livrare, transport.

Detalii

  
   Metal Termo Industry este distribuitor al produselor Durra,
Wetterbest, Decra, Fakro, Velux, Rehau pe intreg teritoriul Romaniei.
   Obiectivul Metal Termo Industry este de a vinde produse de calitate la un preț acceptabil, oferindu-vă posibilitatea de a avea un acoperiș trainic și nu doar un preț bun.

   Etanseitate – Principalul rol al acoperisului este acela de a proteja corpul cladirii de precipitatiile atmosferice si radiatiile solare. Considerentele determinante in alegerea tipului de invelitoare pentru acoperis sunt panta si geometria acestuia.
   Durabilitate – Durata de viata a unui acoperis ar trebui sa fie in mod ideal egala cu cea a constructiei pe care este montat. Insa materialele din care este construit corpul cladirii nu sunt supuse direct radiatiilor solare si ciclurilor repetate de inghet/dezghet fiind proteja
te de acoperis, drept pentru care perioada de viata a acesteia este mai mare.
   Rezistenta mecanica – Acoperisul unui imobil trebuie sa reziste la solicitarile mecanice exercitate de conditiile atmosferice precum impactul grindinei, greutatea zapezii si presiunea vantului.
   Estetica – Acoperisul este parte integrata a arhitecturii cladirii si unul din elementele cele mai vizibile. Adaugand si preferintele personale ajungem la concluzia ca aspectul este un factor determinant.

   Greutate – Un factor deosebit de important este greutatea invelitorii, factor cu repercursiuni directe asupra pozitionarii centrului de greutate al imobilului.
   Garantia – Producatorii acorda o garantie in concordanta directa cu perioada de viata a invelitoarei. Trebuie avut in vedere atat perioada garantiei acordate cat si conditiile in care aceasta este valida. Garantia trebuie sa includa atat aspectul cat si distribuirea materialului direct de la producator.


DURRA Clasic
   Durra clasic este profilata din otel de grosime intre 0,40 si 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea.
   Acest tip de tigla metalica este cel mai des utilizat, seamana cu tiglele clasice si se foloseste in special la constructiile cu regim rezidential. durra clasic se distribuie in 25 de nuante mate si lucioase.
   Panourile de tiglă metalica se pot livra cu lungimi cuprinse intre 500 mm si 4000 mm.
   Pentru lungimi de apa foarte mari, unde acoperirea cu un singur panou de tigla nu este recomandata, se impune folosirea a doua sau mai multe panouri de tigla metalica. Acest aspect prevede calcularea panourilor de la partea inferioara ca multiplu de tigle, luand in considerare suprapunerea tehnica de 150 mm.


DURRA Convex
   Durra convex este profilata din otel de grosime intre 0,45 si 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea.


DURRA Plus
   Durra plus este profilata din otel de grosime intre 0,45 si 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea. durra plus poate fi livrata cu lungimi cuprinse intre 500 mm si 7000 mm.


DURRA Olimp
   Durra Olimp este profilata din otel de grosime intre 0,5 si 0,6 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea.
   Acest tip de tigla metalica este des utilizat, seamana cu tiglele clasice ale caselor romane si se foloseste in special la constructiile cu regim rezidential care vor sa dea un aspect grandios exteriorului. durra Olimp se distribuie in 25 de nuante mate si lucioase.


DURRA D8
    Tabla cutata durra D8 este produsa din tabla din otel, zincata pe ambele parti si protejata cu poliester.
   Se foloseste in special la fata de garduri sau plafoane dar se poate monta si pe acoperis ca invelitoare. Inaltimea cutei este de 8 mm


DURRA D18
   Tabla cutata durra D18 este produsa din tabla din otel, zincata pe ambele parti si protejata cu poliester.
   Se foloseste in special la fatade, garduri sau plafoane dar se poate monta si pe acoperis ca invelitoare. Inaltimea cutei este de 18 mm


DURRA D35
   Tabla cutata durra D35 este produsa din tabla din otel, zincata pe ambele parti si protejata cu poliester.
   Materia prima de calitate superioara permite utilizarea tablei la placarea fatadelor in special a cladirilor comerciale si industriale. Se poate monta si pe acoperis ca invelitoare. Inaltimea cutei este de 35 mm.


Classic
   Modulele de tablă tip țiglă cu piatră Decra Classic se pot comanda și direct din magazinul online Metal Termo Industry SRL.
   Modulele Classic sunt proiectate să asigure un finisaj atractiv și economic pentru toate acoperișurile care au înclinație de cel putin 10°.
   Sistemul, disponibil în 5 culori, constă în oțel cu galvanizare de calitate împotriva coroziunii, cu acoperire de poliester la partea inferioară și oferă aparența țiglelor tradiționale din ceramică sau beton.
   O gamă largă de accesorii completează sistemul. Fiecare modul are marginea din față îndoită în jos și pe cea din spate îndoită în sus și este profilat astfel încât să asigure o suprapunere perfectă, atât pe orizontală cât și pe verticală. Dimensiunile la care sunt profilate modulele noastre permit instalarea mai rapid și cu mai puține elemente de prindere decât în cazul țiglelor tradiționale.
   Din momentul în care a fost instalat, acoperișul este o învelitoare durabilă și cu costuri reduse de întreținere.

Specificații:

 • Greutate redusă;
 • Diversitate coloristică;
 • Etanşeitate perfectă;
 • Instalare mai ușoară;
 • Fixare la ambele capete;
 • Accesorii din acelaşi material şi culoare;
 • Sistem fără etanşanţi sau sigilanţi.


Stratos
   Modulele de tablă tip țiglă cu piatră Decra Stratos se pot comanda și direct din magazinul online Metal Termo Industry SRL.
   Modulele Stratos sunt proiectate să asigure un finisaj rustic, atractiv și economic pentru toate acoperișurile care au înclinație de cel putin 12°.
   Sistemul, disponibil în 2 culori, constă în oțel cu galvanizare de calitate împotriva coroziunii, cu acoperire de poliester la partea inferioară și oferă aparența șindrilelor tradiționale din lemn.
   O gamă largă de accesorii completează sistemul. Fiecare modul are marginea din fața îndoita în jos și pe cea din spate îndoită în sus și este profilat astfel încât să asigure o suprapunere perfectă, atât pe orizontală cât și pe verticală. Dimensiunile la care sunt profilate modulele Decra permit instalarea mai rapid și cu mai puține elemente de prindere decât în cazul țiglelor tradiționale.

Specificații

 • Durată de viaţă triplă;
 • Fără întreţinere;
 • Etanşeitate perfectă;
 • Incombustibil;
 • Manoperă redusă;
 • Stabilitate coloristică.


Octava
   Modulele de tablă tip țiglă cu piatră Decra Octava se pot comanda și direct din magazinul online Metal Termo Industry SRL.
   Modulele Octava sunt proiectate să asigure un finisaj atractiv și economic pentru orice acoperiș cu panta de minim 12°. Sistemul, disponibil în patru culori, consta într-un modul de oțel cu galvanizare de calitate pe ambele fețe, dar cu aparența țiglelor tradiționale.
   O gamă largă de accesorii completează sistemul. Fiecare modul are marginea din față îndoită în jos și pe cea din spate îndoită în sus și este profilat astfel încât să asigure o suprapunere perfectă, atât pe orizontală cât și pe verticală. Dimensiunile la care sunt profilate modulele Decra permit instalarea mai rapid și cu mai puține elemente de prindere decât în cazul țiglelor tradiționale.
   Din momentul în care a fost instalat, acoperișul este o învelitoare durabilă și cu costuri reduse de întreținere.

Specificații:

 • Dispunere în monostrat;
 • Etanşeitate;
 • Fixare la ambele capete;
 • Diversitate coloristică;
 • Instalare rapidă și precisă;
 • Greutate redusă;
 • Sistem fară etanșanţi sau sigilanţi.


DURRA Swave*
   Durra Swave este cel mai nou model de acoperis, acoperit cu granule de piatra.
   Modulele de tabla tip tigla cu piatra durra Swave se pot comanda si direct din magazinul online Metal Termo Industry SRL.
   Durra Swave este un material cu o pronuntata inertie fonica, zgomotul ploii fiind atenuat de stratul de acoperire si modelul tiglelor. Modulele sunt disponibile in 3 culori, cu finisaj din granule de piatra. Gama durra Swave este protejata cu aliminiu-zinc 150 g/m2, cu grosimea materialului de baza (tabla de otel) de 0,43 mm. Tiglele durra Swave preiau maiestria generatiilor trecute si inspira arhitectii si designerii zilelor noastre.
   Gama larga de accesorii pentru acoperisuri, inclusiv module de inchidere la streasina, sorturi de streasina, coame si ventilatii, completeaza sistemul de acoperis usor. Fiecare modul este proiectat si profilat pentru a minimiza pierderile la montaj, pentru rezistenta mecanica si pentru suprapunere exacta, fapt care asigura o foarte buna etansare. Profilul ajuta la colectarea eficienta a apei de ploaie si a condensului.
   Odata instalat, durra Swave este un acoperis rezistent la intemperii si are costuri de intretinere reduse.

 

Accesorii

   Sistemul de invelitoare pentru acoperisul durra vine insotit de o gama completa de accesorii menite sa ofere solutii pentru toate formele si elementele standardizate ale unui acoperis complet.
   Accesoriile care asigura inchiderea unui singur modul, confera vizual o estetica deosebita acoperisului datorita volumetriei care continua geometria invelitorii.
   Profilele care inchid concomitent trei module au o eficienta optimizata iar decupajul dupa profilul tiglei asigura atat o etanseitate optina cat si o estetica corespunzatoare.
   Insa versatilitatea deosebita recomanda acest tip de invelitoare in cazul acoperisurilor cu cele mai nonconformiste si dificile geometrii. Accesoriile prefabricate standardizat nu reusec insa sa acopere toate particularitatile in aceste cazuri. De aceea punem la dispozitia celor care realizeaza montajul invelitorii, materie prima (tabla plana) pentru a putea realiza accesorii de inchidere personalizate pe arhitectura acoperisului respectiv.
   Sunt disponibile o gama completa de accesorii de fixare necesare montajului sistemelor de acoperis.
   Putem promite astfel clientilor nostri unul dintre cele mai complete sisteme de invelitoare care ofera solutii optime atat din punctul de vedere al esteticii cat si al etanseitatii.
   Accesoriile din tabla plana pentru acoperisuri, borduri sau elemente de tinichigerie, sunt confectionate din acelasi material ca si tigla metalica. Aceste elemente sunt disponibile in gama de culori aferenta sistemelor de invelitori metalice durra .
   Durra ofera gama completa de borduri pentru acoperis*:

 • Pazie
 • Bordura perete
 • Bordura speciala perete
 • Sort streasina
 • Dolie
 • Sort rupere panta
 • Sort rupere panta perete vertical
 • Coama
 • Opritor zapada ranforsat
 • Semicoama
 • Jgheab ascuns
 • Opritor Omega
 • Pazie colector ranforsata


Folie anticondens
   Foliile anticondens durra sunt produse care indeplinesc cei mai buni parametri tehnici. Ele se afla sub controlul permanent realizat de catre Departamentul de Control al    Calitatii vizand in special permeabilitatea la vapori, rezistenta la infiltratii, rezistenta la rupere si lungimea, latimea si greutatea rolei. Acest control permanent ofera garantie ca produsele sub marca durra  sunt de o calitate superioara si in parametri tehnici exceptionali.
   Foliile anticondens au rolul foarte important de a prelua si dirija, in sistemul de jgheaburi si burlane, condensul aparut pe fata inferioara a panourilor de tabla, evitandu-se astfel infiltratiile in structura acoperisului si implicit deteriorarea acestuia. Acoperisul condenseaza foarte mult si de aceea putem afirma ca folia anticondens este un accesoriu important al acoperisului, deseori neglijat.


Sistem Pluvial
   Sistemul de scurgere de la durra se poate comanda și direct din magazinul online Metal Termo Industry SRL.
   Sistemul de drenaj a apelor pluviale completeaza functionalitatea acoperisului pentru ca asigura o drenare eficienta a apei.
   Componentele sistemului de drenaj durra sunt prelucrate cu mare precizie pe linii automate de fabricatie, la dimensiuni exacte, sunt etanse si rapid de asamblat si montat.
   Pentru ca sunt produse din tabla de otel de cea mai buna calitate, sistemele de drenaj durra pot fi utilizate in orice climat si au o durata ridicata de viata.
   Materialul garanteaza rezistenta culorilor, o utilizare fara costuri de intretinere, rigiditate exceptionala si dilatare termica neglijabila, indiferent de temperatura.
   Mai mult, intreaga gama de produse este disponibila intr-un spectru cromatic bogat, potrivit oricarui tip de proiect.

Servicii


Coșuri de fum
   Cosuri de fum fabricate din tuf vulcanic natural
   Cercetările asupra cauzelor apariției defectelor la clădirile metalice au arătat că 80% dintre acestea încep de la elementele de fixare. Deoarece elementele de fixare constituie aproximativ 8% din întregul cost al proiectului, unii constructori au tendința să neglijeze acest aspect vital pentru proiectul lor. Scuzele lor sunt diminuarea bugetului sau lipsa de cunoaștere.

ICOPAL WULKAN
   Coşuri de fum fabricate din tuf vulcanic – material ce conferă rezistenţă la temperaturi ridicate şi cu o foarte bună izolare termică;
   Elemente prefabricate pentru tronsonul de horn vizibil, aflat deasupra acoperişului;
   Rapid şi usor de instalat;
   Termoizolaţie excelentă;
   Stabilitate verticală ridicată, înălţimea kit-ului de bază putând fi extinsă până la 35 ml;
   Kit de bază pentru înălţimi minime 6,2 ml, ambalat compact, ce include toate elementele necesare construcţiei unui horn;
   Element final prefabricat inclus în kit-ul de bază;
   Sistem de coș de fum ventilat;
   Accesorii de cea mai bună calitate;
   Marcaj pentru întregul sistem.

Sistemul de horn ICOPAL WULKAN C / CI
   Diametre interioare disponibile: Ø 140 / 200 / 250 mm;
   Temperatura de lucru: 60oC – 600oC;
   Pentru cazane pe combustibili solizi, lichizi, gazoşi;
   Dimensiuni bloc structură extrerioară: 460 x 460 x 200 mm;
   Bloc ghenă de ventilare 2 canale BW-2K: 460 x 240 x 200 mm (dimensiuni interioare canal ventilaţie: 140 x 155 m);

Sistemul de horn ICOPAL WULKAN CI-eko
   Diametre interioare disponibile: Ø 140 / 160 / 200 mm;
   Temperatura de lucru: 60oC – 600oC;
   Pentru cazane pe combustibili solizi, lichizi sau gazoşi;
   Dimensiuni bloc structură exterioară:
        Pv36: 360 x 360 x 245 mm;
        Pv50: 360 x 500 x 245 mm – cu ghenă ventilaţie;
        Pv68x2: 360 x 680 x 245 mm – horn dublu.
        Blocuri ghenă ventilaţie:

        BW-20: 240 x 200 x 245 mm (1-canal);
        BW-36: 240 x 360 x 245 mm (2-canale);
        BW-52: 240 x 520 x 245 mm (3-canale).

Sistemul de horn ventilat ICOPAL WULKAN C-SPS/k
   Diametru interior disponibil: Ø 140 mm;
   Temperatură de lucru: 30oC – 200oC;
   Pentru centrale pe gaz;
   Blocuri structură exterioară similare cu CI eco;
   Sistem proiectat pentru cazane în condensaţie cu camera de ardere închisă.


Tâmplărie PVC
   Exigențele arhitecților și ale constructorilor referitoare la o fereastră sunt la fel de diverse ca și obiectivele construcțiilor asupra cărora efectuează lucrări. Cine dorește să dețină în prezent calitatea de partener competent nu trebuie să lase nici o problemă fără răspuns. De aceea, REHAU oferă soluții pentru toate cazurile: de la sisteme pentru ferestre standard până la sistemul certificat de ferestre pentru case pasive. Pentru a fi prezentă pe toate piețele internaționale importante, REHAU a elaborat game de produse adaptate cerințelor naționale și regionale.
Gama de profile PVC
   REHAU® – În calitate de marcă de prestigiu în domeniul soluţiilor pe bază de polimeri, REHAU este lider internaţional în domeniile Construcţii, Automotive şi Industrie. Forţa noastră inovatoare, structura noastră care cuprinde mai multe domenii şi eficienţa sinergiilor ce rezultă de aici fac ca moderna noastră companie organizată profesional să fie unică în industria materialelor sintetice.
SAINT-GOBAIN
   Saint-Gobain, liderul mondial pe pieţele de habitat şi construcţii, proiectează, fabrică şi distribuie materiale de construcţii, oferind soluţii inovatoare pentru a răspunde cererii în creştere în economiile emergente cu privire la eficienţa energetică şi protecţia mediului. sintetice.
Feronerie ROTO
   În decursul a șapte decenii de activitate, ROTO a devenit un nume binecunoscut în lumea constructorilor și nu numai. Prin îmbunătățirea și diversificarea continuă a gamei de produse, a ajuns în vârful ierarhiei mondiale.


Ferestre de mansardă
   Ferestrele de mansardă de la Metal Termo Industry se pot comanda și direct din magazinul online.
   Ferestrele de mansardă nu mai reprezintă azi un accesoriu, astfel, acestea se prezintă pe piața construcțiilor ca fiind o cerință mai ales în cazul clădirilor nou construite. Metal Termo Industry vă oferă la prețuri competitive ferestre de mansardă marca FAKRO.
„Firma Fakro a fost înființată în anul 1991 în Polonia. Astăzi este unul dintre primii producători de ferestre de mansardă din lume, având 15% cotă parte din piața mondială.”
   Ferestrele de mansardă FAKRO prezintă siguranță atât pentru persoanele care lucrează pe acoperiș cât și pentru persoanele care locuiesc în mansardă. Geamul securizat, feroneria întărită și cerceveaua ranforsată transformă fereastra FAKRO în topSafe FAKRO.
   Ferestrele de mansardă FAKRO sunt produse de TOP, fabricate din materie primă de cea mai bună calitate, pe baza celor mai noi tehnologii, ceea ce asigură trăinicie şi eficienţă (fiabilitate, siguranţă, funcţionalitate şi parametri izolatori excelenţi).
    - balamalele sunt amplasate la jumătatea înălţimii ferestrei;
    - asigură aerisirea şi iluminarea încăperilor;
    - în plus de aerisirea şi iluminarea, asigură un acces uşor la fereastră şi o vedere largă în exterior;
    - deschiderea cercevelei în două feluri: cu articulaţia superioară sau cu cea mediană;
    - pivotarea ferestrelor la o înălţime deasupra liniei mediană;
    - partea de jos oferă avantajele ferestrelor cu dublă articulare, iar partea de sus este o sursă suplimentară de lumină;
    - se monteză în combinaţie cu alte ferestre de mansardă;
    - ferestre cu deschidere laterală până la un unghi de 90°;
    - deschidere spre dreapta sau spre stânga;
    - ferestre arcuite;
    - ferestre cu şprosuri verticale;
    - forme şi tablă non-standard.


Scări de mansardă
Scări modulare de acces la pod
Toate variantele de produse disponibile și prețul acestora se pot vedea pe pagina de magazin.
Scările modulare de acces la pod sunt răspunsul nostru la nevoia de spaţiu, de uşurinţă în utilizare, de încredere şi siguranţă în exploatare şi, nu în ultimul rând, la nevoia unui raport corect între calitate şi preţ. Facilitează accesul la pod într-un mod practic şi sigur.
După pliere, se închid la nivelul tavanului ceea ce contribuie la economisirea de spaţiu în încăpere.
Sistemul de fixare rapid face posibil montajul scării de către două persoane. Adaptare uşoară a lungimii scării la înălţimea încăperii. Scările sunt livrate asamblate, gata pentru a fi montate.
Chepengul are o structură compactă iar operarea este foarte comodă. Tija de operare special concepută facilitează deschiderea şi închiderea uşii cu uşurinţă.
Pentru a uşura montajul şi a mări confortul în exploatare, punem la dispoziţie mai multe accesorii.
Scările de acces la pod sunt acoperite de o garanţie de 3 ani.
Toate produsele cât și prețul acestora se pot vedea pe pagina de magazin.

 

Pentru a vizualiza gama completa de produse si servicii,

vizitati site-urile noastre:

www.metaltermoindustry.com

www.durra.ro

 

   Culorile afisate sunt cu titlu de prezentare.

   Pentru a vedea produsul efectiv, va rugam sa cereti paletarul de culori de la agentul zonal sau va asteptam in cel mai apropiat Showroom.

 

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro