Nume:
S.C. Damila S.R.L. - Productie Tigla Metalica Ramnicu Valcea
E-mail:
suportclienti@damila.ro
E-mail 2:
secretariat@damila.ro
Telefon:
0721 239 107
Telefon 2:
0733 031 487
Fax:
0250 702 981
Website:
http://damila.ro
Adresa:
Str. Strandului, Nr. 8, Raureni, Ramnicu Valcea, Jud. Valcea

S.C. Damila S.R.L. - Productie Tigla Metalica Ramnicu Valcea

Tigla ceramica trasa / presata| tigla metalica |tigla din beton, acoperisuri tabla tip tigla, tabla plata | tabla cutata faltuita, sindrila bituminoasa, parazapezi, jgheaburi, burlane, oferte speciale pentru sisteme complete de acoperis, cladiri patrimoniu, accesorii - montaj, livrare, transport.

Detalii

   Damila a fost fondata in anul 1992 si isi are radacinile in comuna Maciuca din judetul Valcea. Damila, societate comerciala cu capital privat, 100% romanesc, ocupa un loc important pe piata materialelor de constructii si finisaje din Romania, avand rol de producator, importator si distribuitor pentru produsele pe care le comercializeaza.

   De-a lungul anilor, Damila a dezvoltat un model de business propriu, incercand sa inteleaga cat mai bine piata, cerintele si exigentele partenerilor sai, persoane fizice si juridice, in ceea ce priveste calitatea si diversitatea produselor, a serviciilor oferite, siguranta proceselor operationale. Viziunea noastra este de a deveni un furnizor de incredere, apropiat de partenerii nostri multumita ofertei noastre calitative, diversificate, accesibile, adaptabile noilor cerinte si tendinte.

   Societatea a cunoscut un proces constant de crestere in perioada anilor 1992 – 2002, dupa care a urmat o perioada de avant, de provocari, in perioada anilor 2002 – 2008, astfel ca anul 2008 a fost anul in care s-a inregistrat nivelul cel mai ridicat al cifrei de afaceri de cca 93 milioane euro. Incepand cu anul 2009, ca urmare a efectelor crizei economico-financiare, a politicii guvernamentale de reducere a cheltuielilor cu investitiile la nivel national si cresterii reticentei institutiilor financiare de a finanta sectorul constructiilor, societatea a inregistrat o tendinta descrescatoare, constanta a cifrei de afaceri, in corelatie directa cu riscurile specifice economiei romanesti si a celor specifice evolutiei economiei mondiale moderne.

   Cu toate acestea, compania Damila nu a incetat sa investeasca continuu in capacitati de productie, in spatii de depozitate, in magazine si showroom-uri, in facilitati moderne de transport, in largirea gamei de produse, avand convingerea ca toate aceste investitii si facilitati vor permite companiei sa fie cat mai aproape de misiunea sa, aceea de a fi furnizorul preferat de partenerii sai.

   Damila are in prezent 9 depozite situate in Bucuresti, Ramnicu Valcea, Craiova, Dragasani, Horezu, Balcesti, Maciuca, insa datorita investitiilor efectuate in facilitati de logistica, livrarea intregii game de produse este posibila in orice colt din tara si strainatate.
In anul 2012, societatea a obtinut locul III in „Topul National al Firmelor Private din Romania – Clasamentul National General dupa Cifra de Afaceri – Intreprinderi Mijlocii”, apreciere realizata de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania.

 

Servicii

   Damila este producator in domeniul sistemelor de invelitori metalice tip tigla metalica, tabla profilata pentru acoperis si pereti, accesorii metalice (coama semi-rotunda, coama dreapta, sort streasina, parazapada, bordura calcan, bordura fronton, dolie).

  Tigla metalica si tabla profilata in format trapezoidal destinata acoperirii peretilor si acoperisurilor halelor industriale - sunt produse din tabla de otel de cea mai buna calitate, in conformitate cu normele europene de productie, toleranta si inspectie, astfel: 

   - tabla zincata - standard EN 10327, strat de zinc de la 100 la 275 g/mp;

   - tabla zincata prevopsita – standard EN 10142.

   Vopsire partea exterioara: strat 1 = primer 5 microni / strat 2 = 20 microni. Vopsire partea interioara: strat = 5-7 microni.

   Tabla este acoperita cu un strat de vopsea poliesterica (PE) – strat care permite rezistenta la UV, rezistenta la coroziune, precum si rezistenta la agenti agresivi.

   Aspectul tablei: semilucioasa, mata sau structurata.

   Tigla Metalica - destinata constructiilor civile Caracteristici produs:

   - latime tabla – initiala/utila: 1250/1104 mm;

   - inaltime cuta: 24.2 mm;

   - culoare: orice culoare din paletarul RAL.

   Tabla Profilata (tabla trapezoidala) pentru pereti destinata constructiilor industriale Caracteristici produs:grosime tabla: 0,50 mm; 0,55 mm; 0,60 mm si 0,80 mm;

   - latime tabla - initiala/utila: 1000/791 mm si 1250/1017 mm;

   - inaltime cuta: 18.2 mm;

   - culoare: orice culoare din paletarul RAL.

 

   Tabla Profilata (tabla trapezoidala) pentru acoperis destinata constructiilor industriale 

   Caracteristici produs: 

   - latime tabla - initiala/utila: 1000/945 mm si 1250/1175 mm;

   - inaltime cuta: 9 mm;

   - culoare: orice culoare din paletarul RAL:

      - Rosu -RAL 3009 / 3011;

      - Maro -RAL 8012 / 8017; 

      - Verde -RAL 6005/ 6029;

      - Albastru -RAL 5005 / 5010;

      - Gri -RAL 9002.

   Cu toate acestea beneficiarul poate decide asupra culorii si nuantei pe care o doreste, paletarul international RAL oferind cca 100 de nuante.

   Alte servicii oferite de Damila:

   - Productie plasa sudata;

   - Productie plasa sudata zincata;

   - Fasonare;

   - Debitare tabla;

   - Proiectare 3D bai si bucatarii;

   - Colorare vopsea;

   - Comenzi speciale;

   - Consiliere si asistenta tehnica.

Parteneri

Galerie foto

S.C. Damila S.R.L. - Productie Tigla Metalica Ramnicu Valcea
S.C. Damila S.R.L. - Productie Tigla Metalica Ramnicu Valcea
S.C. Damila S.R.L. - Productie Tigla Metalica Ramnicu Valcea
S.C. Damila S.R.L. - Productie Tigla Metalica Ramnicu Valcea
S.C. Damila S.R.L. - Productie Tigla Metalica Ramnicu Valcea
S.C. Damila S.R.L. - Productie Tigla Metalica Ramnicu Valcea
S.C. Damila S.R.L. - Productie Tigla Metalica Ramnicu Valcea
S.C. Damila S.R.L. - Productie Tigla Metalica Ramnicu Valcea

© 2015 Copyright by tigla-romania.com