Nume:
Tigla Medias - Tera-Com SRL
Telefon:
0744 600 671
Telefon 2:
0744 529 502
Telefon 3:
0269 831 238
Fax:
0269 832 788
Adresa:
Str Calafat, Nr. 2, Bl. 8, MediaƟ Jud. Sibiu

Tigla Medias - Tera-Com SRL
Tigla Romania Medias

Tigla ceramica trasa / presata| tigla metalica |tigla din beton, acoperisuri tabla tip tigla, tabla plata | tabla cutata faltuita, sindrila bituminoasa, parazapezi, jgheaburi, burlane, oferte speciale pentru sisteme complete de acoperis, cladiri patrimoniu, accesorii - montaj, livrare, transport.

Detalii

Ca parte importanta a casei, un acoperis trebuie sa fie elegant, cu un aspect placut si compatibil cu constructia in ansamblul ei.
Indiferent ca este o cladire veche, o locuinta moderna sau o confortabila casa de vacanta, acoperisul trebuie sa se potriveasca tinutei constructiei tale, respectand atat culoarea, cat si stilul arhitectonic al acesteia. 
Misiunea noastra este aceea de a oferi produse pentru acoperisuri performante, estetice, durabile si inovatoare, impreuna cu servicii de calitate. Dorim astfel sa fim alaturi de clientul nostru prin solutii inovatoare care sa-l ajute sa se simta in siguranta, confortabil, rasfatat si diferit.

Valorile care ne caracterizeaza:

- Calitate;
- Responsabilitate si incredere;
- Atitudine tanara si deschisa.

Reperele succesului:

- Produse inovatoare pe piata romaneasca
- Calitatea: concentrarea pe segmentul premium
- Strategia de vanzare
- Decizie si consecventa in abordarea pietei
- Buna comunicare cu partenerii, atat furnizori cat si distribuitori

Servicii

Transport

Flota auto, a noastra si a partenerilor, ne permite sa oferim certitudinea ca produsele existente in portofoliul Final Distribution ajung cu promptitudine la beneficiari.

Consultanta

In conditiile in care diversitatea arhitecturala este atat de mare, gasirea solutiei potrivite pentru problemele specifice ale fiecarei case necesita o consultanta specializata.

Asistenta tehnica

Cele mai bune materiale pot performa slab daca nu sunt instalate potrivit, de aceea consultanta tehnica a specialistilor nostri este indispensabila pentru a evita aceste situatii.

Garantie

Galerie foto

Tigla Medias - Tera-Com SRL
Tigla Medias - Tera-Com SRL
Tigla Medias - Tera-Com SRL
Tigla Medias - Tera-Com SRL

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro