Nume:
Tigla Campina - Sabitcom SRL
Telefon:
0745 109 334
Telefon 2:
0745 902 654
Telefon 3:
0744 689 997
Website:
http://sabitcom.ro
Adresa:
Str. Dr. Constantin Istrati, Nr. 3, Câmpina, Jud. Prahova

Tigla Campina - Sabitcom SRL

Tigla ceramica trasa / presata| tigla metalica |tigla din beton, acoperisuri tabla tip tigla, tabla plata | tabla cutata faltuita, sindrila bituminoasa, parazapezi, jgheaburi, burlane, oferte speciale pentru sisteme complete de acoperis, cladiri patrimoniu, accesorii - montaj, livrare, transport.

Detalii

Ca parte importanta a casei, un acoperis trebuie sa fie elegant, cu un aspect placut si compatibil cu constructia in ansamblul ei.
Indiferent ca este o cladire veche, o locuinta moderna sau o confortabila casa de vacanta, acoperisul trebuie sa se potriveasca tinutei constructiei tale, respectand atat culoarea, cat si stilul arhitectonic al acesteia. 
Misiunea noastra este aceea de a oferi produse pentru acoperisuri performante, estetice, durabile si inovatoare, impreuna cu servicii de calitate. Dorim astfel sa fim alaturi de clientul nostru prin solutii inovatoare care sa-l ajute sa se simta in siguranta, confortabil, rasfatat si diferit.

Valorile care ne caracterizeaza:

- Calitate;
- Responsabilitate si incredere;
- Atitudine tanara si deschisa.

Reperele succesului:

- Produse inovatoare pe piata romaneasca
- Calitatea: concentrarea pe segmentul premium
- Strategia de vanzare
- Decizie si consecventa in abordarea pietei
- Buna comunicare cu partenerii, atat furnizori cat si distribuitori

Servicii

Transport

Flota auto, a noastra si a partenerilor, ne permite sa oferim certitudinea ca produsele existente in portofoliul Final Distribution ajung cu promptitudine la beneficiari.

Consultanta

In conditiile in care diversitatea arhitecturala este atat de mare, gasirea solutiei potrivite pentru problemele specifice ale fiecarei case necesita o consultanta specializata.

Asistenta tehnica

Cele mai bune materiale pot performa slab daca nu sunt instalate potrivit, de aceea consultanta tehnica a specialistilor nostri este indispensabila pentru a evita aceste situatii.

Garantie

 

Galerie foto

Tigla Campina - Sabitcom SRL
Tigla Campina - Sabitcom SRL
Tigla Campina - Sabitcom SRL
Tigla Campina - Sabitcom SRL

© 2015 Copyright by tigla-romania.com